2000499.jpg
Tällaisen erittäin mieluisan paketin sain salaiselta ystävältäni :) Aivan ihastuttavaa Elfin-mohairia, väristä tulee mieleen trio-jäätelö, 12mm pyöröt, kerroslaskureita, ihanat nalle-silityskuvat, serviettejä, kahvia, hauskoja neuleohjeita vuosien takaa ja kukkakortteja. Vaikka olin jo päättänyt, että huivit saavat jäädä vähäksi aikaa, niin pakko on tuo lanka ottaa puikoille, kunhan vaan löydän sopivan ohjeen. Ja se huivi tulee itselle :). Nuo kerroslaskurit ovat tarpeeseen, en ole ennestään sellaisia omistanutkaan ja nuo puikotkin on sellaiset, että ei itsellä tulisi ostettua, mutta varmasti joskus tulee käyttöä. Kaiken kaikkiaan erittäin mukava paketti, suurkiitos salainen ystäväni!

Kyselyihin viimeisen paketin sisällöstä, voisin vastata, että huovutetut tumput olisi esimerkiksi kivat, mutta en todellakaan odota enää mitään itsetehtyä, olenhan jo saanut vaikka mitä :) Ja niistä puikoista sen verran, että omistan yhdet bambuiset sukkapuikot kokoa 3,5 ja tykkään kyllä kovasti. Muuten puikkovarastoni on aika pieni 3,5-8 väliltä, mutta ei todellakaan kaikkia kokoja. Knit Picksin pyöröpuikkosetti, jonka sain edelliseltä sny:ltä on ollut aivan mainio huivien teossa.

Ja sainpa viime viikolla muutakin mieluista postia, uusimman Modan ja ihanaa Mmmmmaraboun Daim-suklaata, kiitos RiittaSisko!