Nyt vihdoin saan aikaiseksi kirjotella tänne jotakin, herra isoveljen synttärit ja lasten sairastelu ovat vieneet ajan ja muutenkin on ollut niin väsähtänyt olo, etten ole jaksanut panostaa tähän. Viime viikolla oli myöskin serkkuni lapsineen kyläilemässä ja kun tässä pienessä pirtissä viipotti ja huusi kolme poikaa ja yksi pikkuprinsessa, niin vauhtia ja vaarallisia tilanteita todellakin riitti.

Tänä vuonna pidettiin ensimmäistä kertaa meillä lastenkutsut, oikein teemasellaiset. Oli ihan hauskaa, vaikka jostain syystä minua jännitti kamalasti. Paikalla oli sankarin kerhokavereita ja muita kavereita. Mietin ja pähkäilin tarjottavia ja lopulta päätin, etten tee kakkua ollenkaan. Ja varmasti olisi jäänyt syömättä, koska kakun sijalla tarjottu jäätelökään ei tehnyt kauppaansa. Parhaiten upposivat coctailtikkuihin laitetut lihapullat , nakit, viinirypäleet ja juusto. Kakkuinspiraatio oli muutenkin kadoksissa, edellisenä päivänä tein aikuisvieraille kakun, mutta en jaksanut panostaa koristeluun yhtään.(näkyy aiemmassa postauksessa). Kokeilin laittaa kermavaahdon sekaan vaniljakreemijauhetta ja se jämäköitti vaahtoa hyvin ja toi tietysti makua, mutta miinuksena kermasta tuli ikävän kellertävää.


Viime viikonloppuna kävi vielä kummityttöni perhe kylässä ja heitä varten ajattelin tehdä kunnon kakun. Paloautokakku oli tarkoitus tehdä, mutta kuinkas sitten kävikään... Melkein kaikki mahdollinen meni pieleen, munat eivät vatkautuneet ja kääretorttupohjasta tuli pannukakku. Enkä myöskään saanut päällikreemistä punaista jne... Kuvaa en meinannut ensin edes laittaa, mutta olkoon tämä esimerkkinä, Älä tee näin!

1373269.jpg

Käsitöistä olen pitänyt olosuhteiden pakosta taukoa, hartiat ovat niin jumissa, että neulominen ei ole sujunut. Nyt tosin aloittelin taas kerran yhtä rinsessapipoa ja jotain suunnitelmia olisi kokeilla tehdä itselle joku kesäpaita tai toppi. Mutta saa nähdä....

Ja ai niin... olen saanut kunniatehtävän toimia serkkuni häissä kaasona(eka kerta) ja kaikenlaisiin hääjuttuihin perehtyminen vie aika suuren osan ajasta tällä hetkellä. Mutta tässä tätä tarinaa tälle kertaa :)