Olen ollut todella saamaton tämän blogin suhteen, en ole viitsinyt päivittää ja suoraan sanottuna olen ollut saamaton muutenkin, valkokuvauksen ja käsitöiden suhteen ainakin. Mutta nyt yritän parantaa tapani. Ilmoittauduin taas tauon jälkeen mukaan Sny-rinkiin ja jospa siitä tulisi uutta intoa blogipäivityksiin.

Jonkun verran olen tehnyt käsitöitä, lähinnnä sukkia, mutta ei ole tullut niitä kuvattua. Aika tahtoo mennä tähän huushollin pyöritykseen ja illalla ei oikein jaksa paneutua muuhun kuin telkkarin tuijottamiseen ja suklaan syöntiin. Myöskin hartiat on välillä niin jumissa, ettei yksinkertaisesti voi neuloa vaikka mieli tekisi. Mutta kevättä kohti mennään, niin jospa se tästä.

Laitan tähän kuvan kevätpäiväntasaushuivista, joka oli oikein kiva neulottava, tosin lankaa piti metsästää lisää pariinkin otteeseen Hymy.

1296561578_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt innostuin virkkaamaan isoäidinneliöistä torkkupeittoa, löytyi 7 veikan keränloppuja, jotka sopii hyvin senkin puoleen tähän, että ovat raitalankaa, niin ei tarvitse päätellä langanpäitä. Myös uusi 7 veljeksen sävy sateenkaari olisi houkutellut tähän peittoon, mutta eipä sitä ainakaan vielä meidän kaupoista löytynyt. Ollaan muuten harjoiteltu herra ekaluokkalaisen kanssa virkkaamista, vaatii kärsivällisyyttä se opettelu (ja opettaminen Silmänisku).

Sain tänään omalta snyltäni postikortin, olipa kiva yllätys, luulin jo, että on väärään osoitteeseen tullut, kun ei ole kenelläkään mitään merkkipäiviä, mutta kiitos siis siitä Hymy.  Kiva on taas alkaa jännäilemään minkälaisia lähetyksiä posti tuo. Snylle vielä tiedoksi, että jalan koko on 38-39.