Eilen oli kiva postipäivä. Hymy Pojat saivat odottamansa Pokemon-kortit, mitkä huudettiin huutonetistä ja minä sain syksyn ensimmäisen paketin Salaiselta neuleystävältäni. Viime viikolla sain jo postikortin, minkä perusteella osasin jo vähän pakettia odotellakin. Tässäpä paketti kuvan muodossa:

1315995306_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketissa oli siis  ihanan pehmoista Dropsin alpaca-lankaa 200g, namusia, suklaata ja kortti. Lanka on minulle uutta, viime jouluksi neuloin esikoisen opettajalle sukat alpakkalangasta, mutta se oli jotain eri merkkistä. Tykkäsin siitä ja tykkään varmasti tästäkin, on se niin suloisen tuntuista. Ja koskapa sitä on noin reilusti, siitä voisinkin tehdä kauan suunnitelmissa olleen valkoisen pitsihuivin. Tuo lehmäkarkkirasia on sitten mainio, todella voin sanoa, että tarpeeseen tulee Nauru Hermot on väliin koetuksella lapsosten kanssa(ei löydy minulta lehmän hermoja..... Nolostunut) Ja tuosta suklaasta laitan erikoiskiitokset mieheni puolesta, minä nimittäin tykkään kaikenlaisesta makeasta paitsi tummasta suklaasta ja mieheni taas rakastaa tummaa suklaata ja sai sitten tuon levyn itselleen. Unohdin tuosta mainita ilmoittautumislomakkeessa, mutta pääsipähän mieskin jaolle, kun aina valittaa, että kaikki herkut syödään häneltä salassa Nauru

Kaikenkaikkiaan oli siis oikein onnistunut paketti, suurkiitos sinulle salainen ystäväni! Innolla jään odottamaan tulevia lähetyksiä, niin lupaavasti alkoi tämä kierros!