Pitkästä aikaa tulin kertomaan kuulumisia... käsityörintamalla on työn alla ollut jo tuskastuttavan kauan huivi, joka ei meinaa tulla valmiiksi millään. Toiseksi viimeinen kaavio on vasta menossa ja lankaa on jo nyt kulunut yli 150g ja silmukoita on todella paljon. Ehkäpä tuon valmistumisen jälkeen teen välillä jotain muuta kuin huiveja.

Lasten kanssa tapahtuu koko ajan, varsinkin herra kaksveen. Esikoisen kiipeilyvimma oli tähän ikään mennessä rauhoittunut, mutta pikkuveli vain keksii koko ajan uusia paikkoja, mihin voi kiivetä. Yhtenä päivänä oli esim. kiivennyt leivinuunin päälle! Ja eilen sitten sattui pahemmastikin ja jouduttiin jo käymään lääkärissäkin.

1988563.jpg
Tämä on ollut meillä leivinuunin luukun stopparina ja eilen aamulla herra kaksvee sitten tiputti sen jalalleen. Olin just laittanut uunin lämpiämään ja hetkeksi käänsin selkäni ja PAM(niinkuin herra itse asian ilmaisee). Äitille tuli kyllä hätä käteen, äkkiä anopilta kyytiä soittamaan ja appiukko uunin lämmittäjäksi. Herra isoveli piti käydä hakemassa kerhosta ja sitten lääkäriin(tätin luo). Onni onnettomuudessa oli, että punnus tippui ukkovarpaan päälle ja "vain" se murtui, jos se olisi tippunut jalkapöydän päälle, vauriot olis olleet pahemmat.

1988566.jpg
Varvas on varmasti todella kipeä, eikä eilen herra kävellytkään yhtään, mutta yö meni onneksi hyvin ja nyt on varovaisesti otettu askelia. Eli taas tuli äidille opetus, hetkeksikään ei saisi päästää silmistään ja ehkäpä tuo punnus siirtyy nyt toiseen paikkaan.


Laitanpa tähän loppuun vielä meidän aikamiespoikien kuvat, en ole tainnut niitä esitelläkään aiemmin täällä.
1988560.jpg
Tassu, kohta 11v.

1988561.jpg
Turo, 10v.