Eilen tuli vuosi täyteen tätä blogin pitoa ja sen kunniaksi pistän minäkin nyt arpajaiset pystyyn. Nauru Samalla tässä kiitän kaikkia vierailijoita ja kommentoijia, on kiva jos joku viitsiä sanasen käydessään jättää. Palkintoa en ole vielä päättänyt, räätälöidään se sitten voittajalle henkilökohtaisesti. Eli tähän postaukseen kommentoimalla pääsee mukaan ja aikaa laitetaan vaikka ensi perjantaihin 16.1. asti.


Ettei tule ihan kuvaton postaus, niin laitetaan anopin tekemästä himmelistä kuva. Tarkoituksenaan oli tehdä isompikin, mutta paikallisista kaupoista loppui oljet. Mutta kaunis on joka tapauksessa, oikein perinteinen joulukoriste.

 

Edit+

Arvonta-aika jatkuu sunnuntaihin asti, molemmat pojat haluavat toimia onnettarina joten kaksi palkintoa on tiedossa. Meillä on nyt varsinainen hulabaloo, kun serkkuni tuli 1- ja 3-vuotiaiden lastensa kanssa kyläilemään Nauru.

 

Edit++ Ja nyt on arpajaiset suoritettu, onnettaret nostivat korista Saaran ja Kangaskasan laput, onnitttelut teille! Nyt kuumeisesti miettimään palkintoja.