Uusi vuosi onkin jo pitkällä ja näköjään täällä Vuodatuksessakin uudet kujeet... Ajattelin lisäillä kuvia, mutta lataaminen kestää näköjään niin kauan, että jääköön toiseen kertaan.

Meillä meni Joulu rauhallisesti kotona tällä kertaa, ensi vuonna sitten on Pohjois-Karjalan mummolan vuoro. Pukki kävi ja voi sitä tohinaa..  Pakettien aukaisun huumassa lenteli herra isoveljellä liian vaatteetkin nurkkaan, oli se niin hektistä Nauru. Pukki ja tontut olivat kuulleet myös vanhempien toiveet ja pehmeitä pakettejakin tuli.  Pyhät menivät ihan vain oleillessa ja ulkoillessa ja Uudenvuodenpäivänä sitten matkattiin junalla ukin ja mummon luo. Siellä riitti sitten siitäkin edestä hulinaa, parhaimmillaan(ja välillä tuntui, että pahimmillaan Hymy) mummolassa oli kuusi 1-5-vuotiasta viikaria. Mutta niin harvoin nähdään serkkuja ja pikkuserkkuja, että hauskaahan se loppujen lopuksi oli. Huomisen jälkeen sitten alkaa arki täydellä tohinalla, lomat ja pyhät on ohi vähäksi aikaa.

 

Käsitöitä olen tehnyt viimeksi ennen Joulua, paitsi eilen aloitin matkalla sukat. Nyt jo syyhyttää sormia uusi huivimalli, johon löysin ohjeen Punoksia puikoilla-kirjasta. Kun vaan löydän varastoistani sopivan langan, niin se pääsee puikoille.  Yritän lisäillä kuvia lapsista ja kissoista, kunhan tämä vuodatus toimii paremmin.