Kevät on tosiaan tullut täydellä tohinalla. Hymy Ihanaa! Tosin vähemmän ihana näky paljastuu sulavan lumen alta... Myyrät ovat myllännet ennenkin meidän pihamaata, mutta nyt on käynyt ennennäkemätön myllerrys. Pihamaa on kauttaaltaan isojen multakasojen peitossa Otsan rypistys. Sanoinkin isännälle, että nyt ei sitten tarvitse stressata nurmikonleikkuusta, kun nurmikko on kuin kynnöspelto.

Pääsiäinenkin lähestyy, maanantaina laitettiin lasten kanssa ruohot kasvamaan ja laitonpa jotain kukansiemeniäkin multaan. Nyt täytyisi käydä ostamassa tarvikkeita virpomisvitsojen koristeluun, että sunnuntaina pääsemme ilahduttamaan naapureita.

Eilen postilaatikossa odotti paksuhko kirjekuori ja malttamaton kun olen, se piti saada heti  auki(oltiin siis lasten kanssa ulkona). Olikin niin hyvin teipattu kuori, että melkein jo luovutin, mutta hampaat kun otin avuksi, niin aukesihan se.Hymy  Kuoresta paljastui kaksi pussia siemeniä, pääsiäisaiheisia lautasliinoja ja hauska retrokortti. Köynnöskrassia minulla on ollutkin monena kesänä kasvamassa, se on helppo ja kaunis kasvi. Ja vaikka rairuohot kerettiin jo laittaa kasvamaan, niin onpahan ensi vuodeksi siemenet valmiina. Lautasliinapaketti piti avata heti, kun kerholainen halusi yhden mukaansa kerhoon eväsliinaksi. Kiitokset taas salaiselle neuleystävälleni! Aurinkoista huhtikuuta ja iloista pääsiäistä sinullekin! Olet ollut oikein mukava salainen, onneksi rinkiä on vielä jäljellä.

1302675326_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käsityöt on taas tyssänneet, yhdet pienet sukat olen neulonut.

1302675295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e